Latest Posts

Отряд самоубийци - 2021

By февруари 09, 2022

THE SUICIDE SQUAD


Вижте, всички имахме съмнения относно "Отряд самоубийци". Филмът "Отряд самоубийци" на Дейвид Айер от 2016 г., който беше широко критикуван, не беше страхотен и доказа колко трудно е да се изкара на екран екип от злодеи, да се направи така, че те да изглеждат подходящо зли, и все пак да се накара публиката да се вкопчи в тях. Така че, когато Джеймс Гън, известен сценарист и режисьор, познат на повечето като вдъхновител на филмите на Marvel "Пазители на галактиката" и "Пазители на галактиката Vol. 2", беше обявен за режисьор на новия филм "Отряд самоубийци", феновете на DC, Marvel и просто на филмите като цяло бяха объркани. Дали това е рестарт, римейк или може би продължение?

Крайният резултат е по малко от всичко. Това е продължение в смисъл, че събитията от "Отряд самоубийци" не се споменават, а по-скоро се подразбират и индиректно се препраща към тях, но в много отношения това се усеща като ново начало, нов начин за пренасяне на подобна концепция на екрана. Фокусиран до голяма степен върху нови герои, "Отряд самоубийци" на Гън е история за супергерои или може би суперзлодеи, каквато няма друга. Всеки, който си купува билет, трябва да е наясно, че "Отряд самоубийци" не е за хора със слаби сърца или стомах.

Това, което може би не очаквате, особено ако не сте гледали трейлърите, е колко жесток и направо кървав е "Отряд самоубийци". Гън е започнал с филми на ужасите и никога не се е страхувал да демонстрира способността си да създава страхотии и зрелища, но тук тя е в пълна сила. Никой от героите не е в безопасност в ръцете на Гън и очаквайте любимите ви герои да срещнат кървавия си край рано или късно.

"Отряд самоубийци" на Джеймс Гън. Гън не само представя много по-задоволителен сюжет, но и хуморът е много по-добър, като в крайна сметка придава на материала точния тон, който той заслужава.  Като цяло "Отряд самоубийци" е победа както за DCEU като цяло, така и за Гън като режисьор. Това е забавен, вълнуващ и брилянтно поставен екшън епос, който се усеща опасен и непредсказуем в епоха, в която студийните филми почти са загубили своето предимство и елемента на изненадата. Отряд "Самоубийци" се усеща като рядко срещано удоволствие, нещо, което трябва да се цени, и нещо, което заслужава да бъде гледано на голям екран.



You Might Also Like

0 comments